Van Bokhorst opleidingen. Sinds 1971.

Autorijles Apeldoorn

Van Bokhorst opleidingen in verzorgt al vele jaren autorijles in Apeldoorn en omgeving. Een gemotiveerd team van ervaren rijinstructeurs stelt dag in dag uit alles in het werk om mensen zoals u binnen een afzienbare tijd aan een autorijbewijs te laten halen. Doordat wij tijdens de autorijles aandacht besteden aan uw specifieke wensen en mogelijkheden, kunnen wij de autorijlessen beter afstemmen op uw individuele kwaliteiten en er voor zorgen dat u sneller leert autorijden.

Individueel lesplan

Vooraf bepalen wij in nauw overleg met u, welk lespakket het meest geschikt is voor uw autorijles. Vervolgens stellen wij voor u een individueel lesplan op. Daarnaast bespreken wij continu wat u goed en minder goed doet, zodat u weet wat u kunt verbeteren en waar u staat. Overigens stellen wij niet alleen een pakket op maat voor u samen voor het volgen van autorijles bij onze rijschool, wij bieden de autorijlessen ook nog aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Ruimte voor plezier en gezelligheid

Wanneer u autorijles in Apeldoorn wilt volgen is er bij onze verkeersrijschool naast de serieuze en leerzame kant ook ruimte voor plezier en gezelligheid. Zonder dat uw rijvaardigheden minder snel vorderen zorgen wij er op een plezierige manier voor dat het ondergaan van autorijles erg prettig verloopt. U kunt ons mailen of bellen voor meer informatie of op direct een afspraak te maken voor uw eerste autorijles in de omgeving van Apeldoorn.