Van Bokhorst opleidingen. Sinds 1971.

Brommerrijbewijs Apeldoorn

Voor de rijbewijzen in alle categorieën bent u bij Van Bokhorst opleidingen van harte welkom. Zo kunt u ook voor uw brommerrijbewijs in Apeldoorn bij onze rijschool terecht. Onze professionele rijinstructeurs helpen u graag spoedig aan uw rijbewijs AM. Het bromfietsrijbewijs in tegenwoordig verplicht in Nederland als u een bromfiets of brommer wilt gaan rijden. Het is mogelijk om al vanaf uw zestiende jaar op een bromfiets te rijden en zelfs al eerder te starten met rijlessen voor uw brommerrijbewijs.

Individuele behandeling

In Apeldoorn kun u voor het brommerrijbewijs terecht bij onze betrouwbare rijschool. Onze instructeurs beschikken over vele jaren ervaring en kunnen door de individuele behandeling van de leerlingen snel tot het gewenste resultaat komen. Binnen slechts enkele lessen zult u kunnen deelnemen aan het praktijkexamen.

Al op uw 16e verjaardag het praktijkexamen

Indien u de nodige brommerrijlessen heeft gevolgd en het theorie examen heeft behaald is het zelfs mogelijk om op uw 16e verjaardag het praktijkexamen te doen en uw brommerrijbewijs te halen. Voor het behalen van uw bromfietsrijbewijs bieden wij flexibele lespakketten aan waardoor u doorgaans zelf kunt bepalen wanneer u de bromfiets rijlessen afneemt. Het halen van uw brommerrijbewijs in Apeldoorn was nog nooit eerder zo eenvoudig.