Van Bokhorst opleidingen. Sinds 1971.

B&B rit 2019

In het laatste weekend van Mei 2019 organiseren wij weer de B&B rit! Een gezellige sportieve motor rit van 3 dagen naar het mooie Eifel gebied in Duitsland!

We vertrekken vrijdag 24 mei vanaf onze rijschool in apeldoorn en komen zondag 26 mei rond 17:00 weer in apeldoorn aan. Tijdens de rit rijden we een mooie route in Duitsland!

De kosten voor deze rit zijn slechts €130,- p.p.

Hiervoor krijg je 2x ontbijt, 2x avond eten en 2x een overnachting.

Ook rijdt er tijdens de rit een busje mee van onze rijschool waar je jou tas met kleding, etc in kan doen.

Diegene die al eens met onze B&B rit zijn mee gegaan weten dat dit er een is voor in de boeken!

De aanmeldingen gaan hard en diegene die al eens zijn mee gereden hebben voorrang gekregen op een plek.

Heb jij zin om mee te rijden met deze gave rit? Meld je dan aan via Facebook en stuur een mail naar:

info@vanbokhorst.nl

Op dit moment hebben we nog 9 plekken beschikbaar!


B&B RIT 2018!

Als de winter voorbij is en de zon begint er weer lekker door te komen dan hebben we natuurlijk weer zin om met de motor weg te gaan.

We hebben al eerder hele leuke motor ritten mogen organiseren in Nederland, MAAR! er gaan natuurlijk niks boven het prachtige natuur en bochtrijke gebied in de Vulkan Eifel in Duitsland. En dan is een dagje natuurlijk te kort om er optimaal van te kunnen genieten.

Daarom organiseert van Bokhorst opleidingen voor de echte motor fanaten in het 2e weekend van Juni 2018 een gezellige motorrit van 3 dagen! we verblijven in een hotel waar we zelf al meerdere malen zijn geweest en volgens ons een echte aanrader is. Zoals zij zelf al aangeven op hun website ”voor de verwende motor rijder en levensgenieter” met een goede keuken, schone ruime kamers en een gezellige en ontspannen sfeer. wil je meer informatie over het hotel waar wij verblijven? neem eens een kijkje op hun website: www.motorhotelvulkanberg.com

we vertrekken op vrijdag 8 juni vanaf onze rijschool en beginnen dan om 09:00 met een kop koffie of thee en gaan om 09:30 rijden. Die dag gaan we een mooie route rijden met niet al teveel snelweg maar een leuke route binnendoor richting Duitsland. In de avond wordt er voor ons rekening gehouden met het avond eten in het hotel. Op zaterdag 9 juni gaan we dan na een goed ontbijt een mooie tocht rijden door de Eifel. Als we terug zijn in het hotel staat het eten weer voor ons klaar en kunnen we daarna gezellig na borrelen met een biertje of natuurlijk frisdrank ;). Op zondag 10 Juni vertrekken we na weer een goed ontbijt richting Apeldoorn. Ook die dag maken we natuurlijk weer een mooie route van binnendoor.

Deze rit is bedoeld voor iedere motorrijder ongeacht niveau en ervaring.

Lijkt het je leuk om een gezellige en ongedwongen motorrit te rijden in het weekend van 8,9 en 10 juni 2018? Meld je dan aan via onze Facebook pagina!

De kosten voor deze rit zijn €115,- per persoon. Dit is voor 2 overnachtingen, 2x ontbijt en 2x avond eten.

We hebben voor dit weekend het hele hotel geboekt, en je kan je aanmelden tot 28 December. Aanmelden gaat via onze Facebook pagina via het evenement B&B rit 2018! Het hotel vraagt een aanbetaling van 50% dus €57,50 per persoon. om je aanmelding compleet te maken dien je dit bedrag voor 28 December te hebben overgemaakt op onze bankrekening NL37 ABNA 0893 7829 20 meld hierbij je naam en als omschrijving B&B rit 2018. je ontvangt dan van ons een email ter bevestiging.

Er zijn in totaal nog 27 plekken beschikbaar en helaas vol=vol.

Wij hebben er zin in!

 

 


.

Van Bokhorst opleidingen is per direct op zoek naar een gemotiveerde rijinstructeur voor de categorie B. (meer…)


.

Op 9 September organiseren wij een leuke en gezellige motor rit met oud leerlingen, collega’s en vrienden.

Deze rit is voor iedereen bestemd. Jong, oud, racer, nakedbike, Harley,  Honda, A-1, A-2, enz, enz,

we starten de dag om 10:00 bij ons op de rijschool met een kopje koffie (of thee😉) En we plannen een leuke route tot ongeveer 17:00.

Lijkt het je leuk om mee te rijden? Meld je dan aan via onze Facebook pagina!

We hopen jou te zien op 9 september!


.

Kom dan op 26 April naar het Zero55 festival op het stationsplein in Apeldoorn!

Met trots mogen wij zeggen dat wij daar dit jaar sponseren. En dat vinden wij natuurlijk super leuk!


.

Het Cbr heeft een nieuw filmpje uitgebracht over het theorie examen. Erg handig om eens te bekijken als je binnenkort op examen moet. (meer…)


Wij wensen iedereen een gelukkig en verkeersveilig 2017!

Wij wensen iedereen een gelukkig en verkeersveilig 2017! (meer…)


Geen bromfiets theorie week 28, 29 en 30

Wegens de vakantie periode worden er op 12, 19 en 26 Juli geen bromfiets theorie lessen verzorgd. Wij staan voor onze bromfiets leerlingen graag 2 Augustus weer klaar.


Trots op nieuwe aanwinst!

vanaf 15 februari hebben wij er weer een les auto bij, vanaf dan zullen wij ook rijlessen gaan verzorgen in de nieuwe Ford Fiesta.
Uiteraard is ook weer deze auto van alle gemakken voorzien zoals Airco, elektrisch ramen, parkeer sensoren, licht metalen velgen, enz, enz,..

ford fiesta

We zijn trots op onze nieuwe aanwinst want zo zorgen we er weer voor dat jij verzekerd bent om te lessen in uitsluitend nieuwe les auto`s.


Van Bokhorst opleidingen nu ook te bereiken via whatsapp

Vanaf vandaag zijn wij ook te bereiken via whatsapp op het nummer 06 40 43 43 30. Zo kom je nog sneller in contact met ons voor het plannen van een proefles of voor al je vragen!