Van Bokhorst opleidingen. Sinds 1971.

.

Van Bokhorst opleidingen is per direct op zoek naar een gemotiveerde rijinstructeur voor de categorie B. (meer…)


.

Op 9 September organiseren wij een leuke en gezellige motor rit met oud leerlingen, collega’s en vrienden.

Deze rit is voor iedereen bestemd. Jong, oud, racer, nakedbike, Harley,  Honda, A-1, A-2, enz, enz,

we starten de dag om 10:00 bij ons op de rijschool met een kopje koffie (of thee😉) En we plannen een leuke route tot ongeveer 17:00.

Lijkt het je leuk om mee te rijden? Meld je dan aan via onze Facebook pagina!

We hopen jou te zien op 9 september!


.

Kom dan op 26 April naar het Zero55 festival op het stationsplein in Apeldoorn!

Met trots mogen wij zeggen dat wij daar dit jaar sponseren. En dat vinden wij natuurlijk super leuk!


.

Het Cbr heeft een nieuw filmpje uitgebracht over het theorie examen. Erg handig om eens te bekijken als je binnenkort op examen moet. (meer…)


Wij wensen iedereen een gelukkig en verkeersveilig 2017!

Wij wensen iedereen een gelukkig en verkeersveilig 2017! (meer…)


Geen bromfiets theorie week 28, 29 en 30

Wegens de vakantie periode worden er op 12, 19 en 26 Juli geen bromfiets theorie lessen verzorgd. Wij staan voor onze bromfiets leerlingen graag 2 Augustus weer klaar.


Trots op nieuwe aanwinst!

vanaf 15 februari hebben wij er weer een les auto bij, vanaf dan zullen wij ook rijlessen gaan verzorgen in de nieuwe Ford Fiesta.
Uiteraard is ook weer deze auto van alle gemakken voorzien zoals Airco, elektrisch ramen, parkeer sensoren, licht metalen velgen, enz, enz,..

ford fiesta

We zijn trots op onze nieuwe aanwinst want zo zorgen we er weer voor dat jij verzekerd bent om te lessen in uitsluitend nieuwe les auto`s.


Van Bokhorst opleidingen nu ook te bereiken via whatsapp

Vanaf vandaag zijn wij ook te bereiken via whatsapp op het nummer 06 40 43 43 30. Zo kom je nog sneller in contact met ons voor het plannen van een proefles of voor al je vragen!


CBR start met pilot geluid in het theorie examen

Het CBR gaat eind oktober een pilot starten met de toevoeging van geluid aan het theorie-examen. Hiervoor is een technische aanpassing aan het systeem nodig, welke voor eind september staat gepland. Na de pilot wordt bekeken of op zijn vroegst begin 2016 geluid definitief aan het examen wordt toegevoegd. Dat liet Harold Bekhuis, Manager Divisie Theorie bij het CBR, vorige week weten. (meer…)


Nu ook Trekker rijbewijs bij van Bokhorst Opleidingen!

Vanaf 1 juli 2015 is het trekker rijbewijs ingevoerd.

Iedereen die na deze datum nog niet in het bezit is van een trekker certificaat of autorijbewijs, moet bij het CBR examen doen om het trekker rijbewijs te halen en hiermee op een tractor te mogen rijden.

Bij van Bokhorst Opleidingen zit je ook voor deze opleiding goed! wij verzorgen deze opleiding sinds 1 Juli en de eerste kandidaten zijn al geslaagd voor hun theorie certificaat.

Een van de belangrijkste reden voor de invoering van het T-rijbewijs is het verbeteren van de verkeersveiligheid. Er gebeuren nu namelijk relatief veel ongelukken met Landbouw- of bosbouwtrekkers (LBT’s) en motorrijtuigen met beperkte snelheid (MMBS’en), waarbij vooral andere weggebruikers zoals voetgangers en fietsers gevaar lopen. In tegenstelling tot alle andere soorten voertuigen is het jaarlijks aantal slachtoffers door ongelukken met LBT’s de laatste jaren niet gedaald. En omdat LBT’s en MMBS’en vaker worden ingezet in bijvoorbeeld de bouwsector, komen LBT’s en MMBS’en steeds vaker op de openbare weg.

De invoering van het T-rijbewijs moet de rijvaardigheid van de bestuurders verbeteren. De verwachting is dat het verkeer veiliger wordt omdat bestuurders van LBT’s en MMBS’en beter weten hoe ze veilig aan het verkeer kunnen deelnemen.

Voor alle andere gemotoriseerde voertuigen (van scooters tot vrachtwagens) is al een rijbewijs nodig, en vanaf 1 juli 2015 dus ook voor de LBT’s en MMBS’en. Nederland is één van de laatste landen in Europa waar het T-rijbewijs wordt ingevoerd.

Meer informatie over het trekker rijbewijs vind je onder rijopleidingen bij de tractor.