Van Bokhorst opleidingen. Sinds 1971.

Aanhangerrijbewijs (BE)

Voor het rijden met een behoorlijke aanhanger, caravan of paardentrailer heeft u vaak een apart (BE) rijbewijs nodig.
Bij Van Bokhorst Rij Opleidingen kunt u dit rijbewijs al in 1 dag halen, u hoeft geen apart theorie-examen af te leggen.

‘s ochtends beginnen, ‘s middags geslaagd!

Van Bokhorst Opleidingen biedt u een complete rijopleiding, deze opleiding kan in 1 dag.
U start dan in de ochtend met uw rijopleiding en deze wordt dezelfde middag afgesloten bij het CBR met een praktijk examen.

Intake

Iedere E achter B opleiding start met een (vrijblijvende) proefles, zodat u precies weet hoeveel lessen u nodig heeft en dus ook precies weet wat uw opleiding kost.

Praktijk

De combinatie waar wij de rijlessen en het examen mee verzorgen is een Mercedes S Klasse en een 6,25 meter lange tandemasser aanhangwagen. Tijdens de rijlessen wordt er geoefend om rekening te houden met de lengte en breedte van de combinatie. Een belangrijk onderdeel van de rijlessen en het examen zijn de bijzondere verrichtingen.

Wat heb ik nodig om mijn B-E rijbewijs te halen?

Om je B-E rijbewijs te halen moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs B. een apart theorie examen is niet nodig.

Eigenverklaring/ Gezondheidsverklaring

Voordat wij een praktijk examen voor je aan kunnen vragen moet er een Eigenverklaring/ Gezondheidsverklaring in gediend worden. Vanaf 01-11-2017 moet elke kandidaat dit zelf doen en mogen wij het als rijschool niet meer doen. Je gaat naar www.mijn.cbr.nl en klikt op mijn Gezondheidsverklaring (Eigenverklaring). De kosten voor een eigenverklaring zijn €33,80 deze kunt je direct per iDeal betalen. De eigenverklaring is 1 jaar geldig en moet daarom ook niet eerder aangevraagd worden dan dat de rijschool het aangeeft. Bij twijfel overleg even!

Pakketten

4 rijlessen + praktijk examen €360,-
6 rijlessen + praktijk examen €435,-
8 rijlessen + praktijk examen €510,-

Losse prijzen

 

 

 

Proefles 50min. €42,50
rijles 50min. €42,50
praktijk examen (incl. cbr kosten) €210,-