Van Bokhorst opleidingen. Sinds 1971.

Je Bus rijbewijs haal je bij van Bokhorst opleidingen!

Onze D rijopleiding is helemaal gericht op het spoedig behalen van het rijexamen voor het bus rijbewijs.

Wij verzorgen al jarenlang de rijopleiding voor het bus rijbewijs. Met onze jarenlange ervaring (sinds 1971) streven wij er nog steeds naar om een zo compleet mogelijke buschauffeur op de weg te zetten. Natuurlijk, ook hier is voertuigbeheersing voor een groot deel van belang, maar ook zeker de theoretische en technische kennis van het rijden met een groot voertuig. Met een autobus steekt u immers met kop en schouders boven de rest van de weggebruikers uit.

Tarieven
pakket prijzen
16 rijlessen + praktijk examen  €          1.400,00
20 rijlessen + praktijk examen  €          1.625,00
24 rijlessen + praktijk examen  €          1.850,00
28 rijlessen + praktijk examen  €          2.075,00
theorie pakket prijzen
Online theorie cursus compleet (rijbewijs) incl. examens  €               350,00
Online theorie cursus compleet (vakbekwaam) incl. examens  €               425,00
losse prijzen
proefles 100 min. €               125,00
praktijkles 50 min €                  65,00
praktijk examen  €               415,00
toets besloten terrein €               350,00
praktische toets  €       300,00
Theorie-les per 50min. €40,00
Theorie examen RV1 €                  47,50
Theorie examen R2D €                  47,50
Theorie examen V2D €                  47,50
Theorie examen V3D €                  55,00
*Tarieven per 01-01-2021
*Tarieven zijn incl. cbr kosten
*Tarieven zijn excl. 21% btw

Snelheid en kwaliteit

Het bedrijfsleven vraagt snelheid en kwaliteit. Het is immers belangrijk om een (aspirant) chauffeur zo snel mogelijk aan het werk te hebben. Van Bokhorst Opleidingen speelt hierop in door compact opleidingen te verzorgen. Zo kan ieder onderdeel snel en succesvol afgerond worden!

Opleiding

Om uw beroepschauffeurs rijbewijs te halen moet u geslaagd zijn voor de theorie examens: RV1 Verkeer en techniek, V2D vervoer, V3D cases. En de praktijk examens: Praktijk op de weg, praktische toets en de toets besloten terrein.

Om alleen u rijbewijs D te halen moet u geslaagd zijn voor de examens RV1, R2D en Praktijk examen op de weg.

De praktijk kunt u gemakkelijk combineren met de theorie opleidingen. Natuurlijk kunt u ook eerst uw theorie-examens behalen waarna u begint aan de praktijk opleiding.
De instructie vindt plaats aan de hand van een instructiekaart, zodat het gehele programma van exameneisen in een verantwoorde volgorde kan worden aangeleerd. De vorderingen worden op de instructiekaart nauwgezet bijgehouden en aan u medegedeeld.

Theorie

Voordat u praktijkexamen mag afleggen moet u geslaagd zijn voor de theorie examens RV1 en V2D (of V3D voor code95). Het theorie examen V3D voor uw code95 mag u ook na uw praktijkexamen halen. De theorie leert u gemakkelijk middels ons e-learning pakket. Doormiddel van een inlogcode die u van ons krijgt opgestuurd via e-mail leert u op een efficiënte en moderne manier de theorie wanneer het u uitkomt. Tijdens de online theorie cursus leert u de stof en kunt u proefexamens maken voor uw examen. De theorie examens kunt u via ons inplannen.

Mocht u toch liever klassikaal theorieles volgen of graag naast de online cursus een paar lessen volgen behoort dit ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.

Intake

Iedere opleiding start met een intake. Na deze intake weet u direct hoeveel het geschatte aantal lessen is dat u nodig heeft en wanneer u kunt beginnen.

Praktijkexamen

Wij verzorgen de examen aanvraag.

Doordat onze verkeersschool rechtstreeks in verbinding staat met de CBR computer kunnen wij de aanvraag en de reservering van het examen zelf indelen.

Tevens dient u voordat het praktijkexamen wordt aangevraagd eerst medisch gekeurd te worden door een ARBO arts.
De uitslag van deze keuring wordt door de arts genoteerd op de Dubbele Eigen Verklaring welke u bij ons kunt verkrijgen. De verkeersschool stuurt deze Dubbele Eigen Verklaring in naar de medische afdeling van het CBR. Als de medische afdeling zijn goedkeuring verleent, krijgt u een verklaring van geschiktheid door het CBR thuis gestuurd. Bewaar deze verklaring goed, want deze is vereist aantoonbaar op de dag van het praktijkexamen.

Tot slot.

Een opleiding tot beroepschauffeur is niet goedkoop, dat beseffen wij maar al te goed. Wij zullen daarom alles in het werk stellen om u zo snel en verantwoord mogelijk op te leiden. De kosten voor deze opleidingen vallen onder de zogenaamde beroepsopleidingskosten, waardoor de fiscus een gedeelte van het geïnvesteerde bedrag aan u terug betaald. Dit kan o.a. middels een zogenaamde T-aangifte. Voor meer informatie kunt U contact opnemen met uw accountant of de belastingdienst.