Van Bokhorst opleidingen. Sinds 1971.

scooter rijbewijs halen bij de leukste rijschool van Apeldoorn?

Compleet pakket theorie en praktijk al vanaf €420,-

Voor het besturen van een scooter, bromfiets of snorfiets op de openbare weg is een rijbewijs verplicht. Zo`n rijbewijs haal je voor je leven, maar je moet er eerst wel het benodigde theorie en praktijk examen voor behalen. Je theorie examen kan je al halen van 15 1/2 jaar. vanaf je 16e en in het bezit van je theorie certificaat mag je rijlessen volgen en praktijk examen doen.

Cadeaubon t.w.v. €100,-

Als je een compleet pakket bromfiets afneemt bij van Bokhorst opleidingen voor de theorie en praktijk dan ontvang je van ons een cadeaubon ter waarde van €100,-! Deze mag je verzilveren als je bij ons je autorijbewijs gaat halen en daarvoor een praktijk pakket afneemt. *actie geldig per 01-12-2021

Tarieven bromfiets   
Pakket tarieven  
4 Praktijklessen + praktijkexamen €340,00
Theorie cursus online + examen en 4 praktijklessen + praktijkexamen €420,00
Theorie cursus klassikaal + examen en 4 praktijklessen en praktijkexamen €460,00
Theorie pakket tarieven  
Theorie cursus klassikaal  + examen  €135,00
Theorie cursus online + examen €85,00
losse tarieven  
Praktijkles 50 min. €38,00
Praktijk examen €195,00
Theorie boek  €25,00
Theorie leren online €35,00
Theorie examen €50,00
*Totaalpakketten + cadeaubon t.w.v. €100,0 voor het auto rijbewijs  
*Cadeaubon actie geldig vanaf 01-12-2021  
*Cadeaubon t.w.v. €100,- alleen geldig bij afname praktijk pakket auto  
*Tarieven per 13-02-2023  
*Tarieven zijn incl. 21% btw  

Theorie

Elke maand verzorgen wij een dagopleiding voor je theorie. Je start die dag om 09:00 en eindigt om 16:00. Het theorie examen plannen wij dan voor jou zo kort mogelijk op de cursus. Het theorie examen doe je in Deventer, Arnhem of Zwolle bij het CBR.

Kan je goed zelfstandig leren? Dan kan je ook kiezen voor onze online theorie cursus. Met deze cursus kan je wanneer jou dat uitkomt online met je pc of tablet leren. De online cursus bestaat uit de complete leerstof online en 5 proefexamens. Het theorie examen duurt 30 minuten en bestaat uit 50 vragen. Je bent geslaagd als je 44 of meer vragen goed beantwoord.

Klik hier voor de cursus data en tarieven van de bromfiets theorie

Praktijk

Tijdens je rijlessen behandeld jou instructeur alle onderdelen die van belang zijn voor het examen. Er wordt onder andere aandacht besteed aan:

  • Je kennis van de bromfiets (technisch)
  • Je beheersing van de bromfiets
  • Je kijkgedrag
  • Of je goed voorrang verleend
  • Het inhalen of voorbij gaan van andere weggebruikers
  • Het rijden op kruispunten en rotondes

Na de rijlessen is het tijd voor jou examen. tijdens je praktijk examen word er door jou op de openbare weg een route van ongeveer 30 minuten gereden. De examinator volgt je met een andere bromfiets.
Tijdens deze rit beoordeeld de examinator of je verkeersvaardig bent. Dit betekent dus dat hij wil zien dat je veilig en zelfstandig aan het verkeer kunt deelnemen.
Je moet op het moment dat je praktijk examen doet in het bezit zijn van een geldig theorie certificaat en minimaal 16 jaar zijn.

 

Machtig ons met je DigiD
Voordat dat wij voor jou een praktijk examen kunnen reserveren, moet je ons daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met je DigiD. Je gaat dan naar www.mijn.cbr.nl en klik op machtig mijn rijschool. Hierbij heb je ons rijschool registratienummer nodig, dat is 7374A2.