Van Bokhorst opleidingen. Sinds 1971.

scooter rijbewijs halen bij de leukste rijschool van Apeldoorn?

Compleet pakket theorie en praktijk al vanaf €445,-

Voor het besturen van een scooter, bromfiets of snorfiets op de openbare weg is een rijbewijs verplicht. Zo`n rijbewijs haal je voor je leven, maar je moet er eerst wel het benodigde theorie en praktijk examen voor behalen. Je theorie examen kan je al halen van 15 1/2 jaar. vanaf je 16e en in het bezit van je theorie certificaat mag je rijlessen volgen en praktijk examen doen.

Cadeaubon t.w.v. €100,-

Als je een compleet pakket bromfiets afneemt bij van Bokhorst opleidingen voor de theorie en praktijk dan ontvang je van ons een cadeaubon ter waarde van €100,-! Deze mag je verzilveren als je bij ons je autorijbewijs gaat halen en daarvoor een praktijk pakket afneemt. *actie geldig per 01-12-2021

Tarieven bromfiets  
Pakket tarieven  
4 praktijklessen + praktijkexamen €360,00
Theorie box online + examen en 4 praktijklessen + praktijkexamen €445,00
Theorie box + klassikaal les + examen en 4 praktijklessen en praktijkexamen €525,00
Theorie pakket tarieven  
Theorieboek + online proef-examens + 5x theorieles + examen  €165,00
Theorie box (boek + online proef-examens) + examen €85,00
Losse tarieven  
Praktijkles 50 min. €40,00
Praktijkexamen €200,00
Theorie box (boek + online proef-examens) €34,50
Theorie-examen €52,50
*Totaalpakketten + cadeaubon t.w.v. €100,- voor het auto rijbewijs  
*Cadeaubon actie geldig vanaf 01-12-2021  
*Cadeaubon t.w.v. €100,- alleen geldig bij afname praktijk pakket auto  
*Tarieven per 08-01-2024  
*Tarieven zijn incl. 21% btw  

Theorie

Voordat je praktijk lessen en het examen gaat doen moet je geslaagd zijn voor het theorie examen.  Je kunt een theorie examen doen als je 15 1/2 jaar of ouder bent. Als je het theorie certificaat behaald hebt is deze 1,5 jaar geldig.

Om te leren voor je theorie-examen kan je gebruik maken van ons theorie pakket en bij ons een cursus volgen. Bij dit theorie pakket zit een theorie boek, online leren, online proef-examens, 5 klassikale lessen en het theorie-examen bij het CBR. De klassikale lessen zijn op woensdag van 16:30 tot 18:00. LET OP: de klassikale lessen zijn een aanvulling op het boek en online leren. Je zult dus nog steeds thuis moeten leren en oefenen om goed voor te bereid te zijn op het examen.

Met een goede theorie opleiding slaag je sneller voor het examen, en belangrijker nog: je wordt er een veiligere verkeersdeelnemer van.

Mochten de data jou niet uitkomen of leer je liever zelf vanuit huis? Dan kan je ook kiezen voor het online pakket. Bij dit theorie pakket zit een theorie boek, online leren, online proef-examens en het theorie-examen bij het CBR.

Klik hier voor de cursus data en tarieven van de bromfiets theorie

Praktijk

Tijdens je rijlessen behandeld jou instructeur alle onderdelen die van belang zijn voor het examen. Er wordt onder andere aandacht besteed aan:

  • Je kennis van de bromfiets (technisch)
  • Je beheersing van de bromfiets
  • Je kijkgedrag
  • Of je goed voorrang verleend
  • Het inhalen of voorbij gaan van andere weggebruikers
  • Het rijden op kruispunten en rotondes

Na de rijlessen is het tijd voor jou examen. tijdens je praktijk examen word er door jou op de openbare weg een route van ongeveer 30 minuten gereden. De examinator volgt je met een andere bromfiets.
Tijdens deze rit beoordeeld de examinator of je verkeersvaardig bent. Dit betekent dus dat hij wil zien dat je veilig en zelfstandig aan het verkeer kunt deelnemen.
Je moet op het moment dat je praktijk examen doet in het bezit zijn van een geldig theorie certificaat en minimaal 16 jaar zijn.

 

Machtig ons met je DigiD
Voordat dat wij voor jou een praktijk examen kunnen reserveren, moet je ons daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met je DigiD. Je gaat dan naar www.mijn.cbr.nl en klik op machtig mijn rijschool. Hierbij heb je ons rijschool registratienummer nodig, dat is 7374A2.