Van Bokhorst opleidingen. Sinds 1971.

Slagen voor je tractor rijbewijs doe je bij Van Bokhorst Opleidingen!

Iedereen die voor 1 Juli 2015  nog niet in het bezit was van een tractor certificaat of autorijbewijs, moet bij het CBR een theorie en praktijk examen doen om het tractor rijbewijs te halen en hiermee op een tractor of ander landbouwvoertuig te mogen rijden.

Tarieven Tractor
Theorie pakket prijzen
Theorie pakket compleet: boek,online proefexamens en examen  €                  99,95
Praktijk pakket prijzen
9 rijlessen + praktijk examen  €          1.167,50
12 rijlessen + praktijk examen  €          1.420,00
15 rijlessen + praktijk examen  €          1.672,50
18 rijlessen + praktijk examen  €          1.925,00
21 rijlessen + praktijk examen  €          2.177,50
Losse prijzen
proefles 60min.  €                  87,50
Rijles 60min.  €                  87,50
praktijk examen  €               400,00
Theorie examen  €                  51,50
*Tarieven per 01-01-2021
*Alle prijzen zijn incl. 21% btw en cbr kosten

Wachttijd

Met de invoering van dit nieuwe rijbewijs zijn de eisen voor de theorie en de praktijk verhoogd in vergelijking tot de ‘oude stijl’. En ook is de wachttijd een stuk langer geworden. Houd er rekening mee dat bij het moment van aanvragen voor de theorie- en praktijkexamens er rond de 5 weken wachttijd is.
Het is dus verstandig om al met 15,5 jaar de theorie te halen zodat het praktijkexamen op tijd kan worden aangevraagd.

Theorie

Voordat je het praktijk examen gaat afleggen moet je in het bezit zijn van een geldig theorie certificaat T. het examen wordt afgenomen door het CBR en bestaat uit 50 meerkeuze vragen waarvan je er 40 goed moet hebben. het theorie certificaat is 1,5 jaar geldig. Bij van Bokhorst opleidingen kan je hiervoor een theorie pakket aankopen. Dit pakket bestaat uit een leerboek waaruit je alle stof die je nodig hebt voor het examen kan halen. Bij het boek zit ook een inlog code waarmee je online proef examens kan maken zodat je doelgericht kan trainen voor je theorie examen. mocht je liever theorie les krijgen van een instructeur dan is dit ook bij ons mogelijk. neem daarvoor contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Praktijk Tractor rijbewijs

Heb je al ervaring met het besturen van een tractor of juist nog helemaal niet? Wij kunnen de lessen op maat maken en aanpassen op jouw vaardigheden. Als je je aanmeld om bij ons te beginnen met de rijopleiding, nemen wij altijd eerst een intake (proef rijles) af. Tijdens een proefles kunnen wij jouw niveau inschatten en zo het juiste pakket aanbieden. Aan het einde van de intake bespreek je samen met de instructeur wat je allemaal kan verwachten tijdens  de rijlessen en het examen. Je mag beginnen met de rijlessen als je 16 jaar of ouder bent.

Alle rijlessen en ook het examen start bij ons vanaf onze rijschool in Apeldoorn aan de Lage brink 63. Onze rijschool is goedgekeurd door het cbr om examens af te leggen. De examinator komt naar onze rijschool toe op jou examen datum.

De rijlessen en het examen doe je in onze ruime en comfortabele Claas 630 met een lucht geveerde wipkar.

Gezondheidsverklaring

Voordat wij een praktijk examen T voor je aan kunnen vragen moet er een Gezondheidsverklaring in gediend worden. Vanaf 01-11-2017 moet elke kandidaat dit zelf doen en mogen wij het als rijschool niet meer doen. Je gaat naar www.mijn.cbr.nl en klikt op mijn Gezondheidsverklaring. De kosten voor een Gezondheidsverklaring  zijn €37,80 deze kunt je direct per iDeal betalen. De Gezondheidsverklaring is 3 jaar geldig en moet daarom ook niet eerder aangevraagd worden dan dat de rijschool het aangeeft. Bij twijfel overleg even!

Klik hier om naar mijn.cbr.nl te gaan om je gezondheidsverklaring in te dienen