Van Bokhorst opleidingen. Sinds 1971.

Rijles in Apeldoorn?

Wilt u rijles volgen in Apeldoorn en omgeving en bent u op zoek naar een ervaren rijschool? Dan raden wij u aan om eens een bezoek te brengen aan Van Bokhorst opleidingen. Een rijles is bij ons niet alleen plezierig, maar ook uitermate effectief. De meeste mensen zijn in zeer korte tijd klaar voor het rijexamen, waarbij het slagingspercentage overigens ook erg hoog ligt.

Rijlessen in alle categorieën

Bij onze rijschool is het mogelijk om naast autorijles ook andere lessen te volgen. Wij bieden onder andere rijopleidingen aan voor motoren, vrachtauto’s en autobussen. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor ieder type rijles. Naast de standaard rijles pakketten bieden wij ook rijlessen op maat aan, zodat het voor u mogelijk is om geheel op uw niveau en in uw eigen tempo de lessen te volgen, die u wilt.

Tarieven voor de rijlessen

Wanneer u benieuwd bent naar de tarieven voor de verschillende rijlessen, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer of mail adres dat vermeld staat op deze website, maar u bent ook van harte welkom bij ons in Apeldoorn om de mogelijkheden voor rijles te bespreken.