Van Bokhorst opleidingen. Sinds 1971.

B&B RIT 2018!

Als de winter voorbij is en de zon begint er weer lekker door te komen dan hebben we natuurlijk weer zin om met de motor weg te gaan.

We hebben al eerder hele leuke motor ritten mogen organiseren in Nederland, MAAR! er gaan natuurlijk niks boven het prachtige natuur en bochtrijke gebied in de Vulkan Eifel in Duitsland. En dan is een dagje natuurlijk te kort om er optimaal van te kunnen genieten.

Daarom organiseert van Bokhorst opleidingen voor de echte motor fanaten in het 2e weekend van Juni 2018 een gezellige motorrit van 3 dagen! we verblijven in een hotel waar we zelf al meerdere malen zijn geweest en volgens ons een echte aanrader is. Zoals zij zelf al aangeven op hun website ”voor de verwende motor rijder en levensgenieter” met een goede keuken, schone ruime kamers en een gezellige en ontspannen sfeer. wil je meer informatie over het hotel waar wij verblijven? neem eens een kijkje op hun website: www.motorhotelvulkanberg.com

we vertrekken op vrijdag 8 juni vanaf onze rijschool en beginnen dan om 09:00 met een kop koffie of thee en gaan om 09:30 rijden. Die dag gaan we een mooie route rijden met niet al teveel snelweg maar een leuke route binnendoor richting Duitsland. In de avond wordt er voor ons rekening gehouden met het avond eten in het hotel. Op zaterdag 9 juni gaan we dan na een goed ontbijt een mooie tocht rijden door de Eifel. Als we terug zijn in het hotel staat het eten weer voor ons klaar en kunnen we daarna gezellig na borrelen met een biertje of natuurlijk frisdrank ;). Op zondag 10 Juni vertrekken we na weer een goed ontbijt richting Apeldoorn. Ook die dag maken we natuurlijk weer een mooie route van binnendoor.

Deze rit is bedoeld voor iedere motorrijder ongeacht niveau en ervaring.

Lijkt het je leuk om een gezellige en ongedwongen motorrit te rijden in het weekend van 8,9 en 10 juni 2018? Meld je dan aan via onze Facebook pagina!

De kosten voor deze rit zijn €115,- per persoon. Dit is voor 2 overnachtingen, 2x ontbijt en 2x avond eten.

We hebben voor dit weekend het hele hotel geboekt, en je kan je aanmelden tot 28 December. Aanmelden gaat via onze Facebook pagina via het evenement B&B rit 2018! Het hotel vraagt een aanbetaling van 50% dus €57,50 per persoon. om je aanmelding compleet te maken dien je dit bedrag voor 28 December te hebben overgemaakt op onze bankrekening NL37 ABNA 0893 7829 20 meld hierbij je naam en als omschrijving B&B rit 2018. je ontvangt dan van ons een email ter bevestiging.

Er zijn in totaal nog 27 plekken beschikbaar en helaas vol=vol.

Wij hebben er zin in!