Van Bokhorst opleidingen. Sinds 1971.

CBR start met pilot geluid in het theorie examen

Het CBR gaat eind oktober een pilot starten met de toevoeging van geluid aan het theorie-examen. Hiervoor is een technische aanpassing aan het systeem nodig, welke voor eind september staat gepland. Na de pilot wordt bekeken of op zijn vroegst begin 2016 geluid definitief aan het examen wordt toegevoegd. Dat liet Harold Bekhuis, Manager Divisie Theorie bij het CBR, vorige week weten.

Het CBR blikt positief terug op de invoering van het nieuwe proces voor het theorie-examen. Het bureau is blij dat de grote vernieuwingsoperatie van de theorie-examencentra vorige maand in Breda kon worden afgerond. “De vernieuwing van het oude systeem was hard nodig”, zo stelt Bekhuis. “We werken nu met een logischer proces, waarbij de fraudepreventie aanzienlijk beter is. Daarnaast hebben we met dit systeem ook meer kansen voor moderne afname in de toekomst.”

De ervaringen met het nieuwe theorie-examen zijn al met al erg positief, zo laat de manager weten. “De reacties zijn tot nu toe heel goed, de klanten zijn erg tevreden. Binnenkort bereiken we daarnaast de mijlpaal van een half miljoen nieuwe examens die zijn afgelegd. Dat zegt iets over de robuustheid van het systeem.

 

Bij van Bokhorst opleidingen werken we met het nieuwste theorie les systeem wat er te vinden is op de markt. Zo ben je verzekerd van een zeer goede theorie opleiding. Alle laatste ontwikkelingen op dit gebied zullen wij ook direct doorvoeren in onze theorie opleidingen.

Wij verzorgen elke maand een theorie cursus waarbij we in 3 avonden de complete leerstof behandelen en sluiten af met een complete zaterdag theorie examen training.