Van Bokhorst opleidingen. Sinds 1971.

Kwaliteit rijscholen niet altijd goed

kwaliteitDe afgelopen jaren is het aantal rijschoolhouders enorm toegenomen. Dat komt door de enorme instroom van werkelozen, die tot rijschoolhouder zijn omgeschoold. Helaas heeft dit beleid geleid tot een flink aantal rij instructeurs die onvoldoende of niet voldoet aan de kwaliteitseisen. De PvdA is zelfs van mening dat deze nieuwe rijscholen, hard moeten worden aangepakt. De consument mag hiervan niet de dupe worden.

Autorijschool VanBokhorst al tientallen jaren een begrip

Wij delen de zorg van de PvdA en andere instanties. Leerlingen worden verleid met hoge kortingen op het tarief om gebruik te maken van een rijschool die eigenlijk niet geschikt is voor het vak. Niet alleen zijn leerlingen daardoor uiteindelijk duurder uit, ook leren zij in de basis de verkeerde dingen aan waardoor de veiligheid voor henzelf en anderen in het verkeer afneemt. Geen goede zaak.

Maak een keuze voor betrouwbaarheid en ervaring

Onze rijschool bestaat al tientallen jaren en ontvangt, ondanks deze nieuwkomers op de markt, nog steeds een grote schare aan nieuwe leerlingen. En dat is niet voor niets. Onze rij instructeurs beschikken allen over jarenlange ervaring en weten precies wat er nodig is om snel en goed het rijbewijs te halen. Wij beschikken over uitstekende rijlesauto’s waarbij de kwaliteit voorop staat. Neem voor een vrijblijvende kennismaking even contact op.