Van Bokhorst opleidingen. Sinds 1971.

Veilig werken langs de weg

Doel van de cursus:

Werkt u aan of in de buurt van de openbare weg dan brengt dat een aantal risico’s met zich mee. Wegwerkzaamheden kunnen gevaarlijke situaties opleveren voor zowel weggebruikers als wegwerkers. Om de risico’s zoveel mogelijk te verkleinen is het belangrijk dat u exact weet welke procedures u moet volgen en dat medewerkers de regels kennen om veilig op wegen te kunnen werken.

De ARBO stelt dat werkgevers verplicht zijn te zorgen voor de veiligheid van hun personeel en van derden. Opdrachtgevers kunnen daarom eisen dat uw personeel beschikt over het veilig werken langs de weg certificaat. Wie in het bezit is van dit certificaat, kan bewijzen dat hij/zij gedegen training heeft gehad en op de hoogte is van de risico’s.

Inhoud cursus:

In de cursus veilig werken langs de weg staan de regels centraal conform de nieuwe richtlijnen werk in uitvoering van CROW. De cursisten leren de risico’s van werkzaamheden in de openbare ruimte (niet-autosnelwegen en wegen binnen de bebouwde kom) en hoe zij deze risico’s kunnen beperken in nagebootste situaties uit de praktijk. Het juiste gebruik van materialen en weten welke van toepassingen juist zijn om de situatie op en langs de weg zo veilig mogelijk te maken en houden.

Duur cursus:

1 dag van 08:00 tot 16:00

Certificaat:

Aan het einde van de cursus legt de kandidaat een schriftelijk examen af. Na een voldoende resultaat ontvangt de kandidaat het certificaat: veilig werken langs de weg. Het certificaat is 5 jaar geldig.

E-learning:

U kunt de cursus: veilig werken langs de weg ook middels (een gedeelte) e-learning volgen. U volgt dan 4uur e-learning online en 3 uur en 15 minuten bij van Bokhorst opleidingen op locatie.

Code95:

De cursus veilig werken langs de weg kan meetellen voor uw verplichte bijscholing voor uw code95. U behaalt hiermee 7uur theoretische nascholing. Dit kan zowel middels e-learning als klassikaal.

In-company:

De cursus veilig werken langs de weg kan bij u op locatie worden verzorgd bij voldoende kandidaten. Zowel middels e-learning als klassikaal. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte op.

Kosten:

Cursus veilig werken langs de weg p.p.€160,-
Toeslag code 95 p.p.€25,-
Prijzen excl. 21% BTW 

Inschrijven voor deze opleiding?


    ParticulierZakelijk


    Door te klikken op "verzenden" ga je akkoord met de Privacy voorwaarden van Van Bokhorst Opleidingen.