Van Bokhorst opleidingen. Sinds 1971.

Verkeersrijschool Apeldoorn

Als professionele verkeersrijschool in Apeldoorn helpen wij u graag bij het behalen van uw rijbewijs. In welke categorie u dan ook uw rijbewijs wilt halen, onze verkeersrijschool heeft alle mogelijkheden in huis om u aan het gewenste rijbewijs te helpen. Na de eerste rijles kunnen wij u adviseren over het aantal rijlessen dat u ongeveer nodig heeft voordat u op kunt voor uw rijexamen. Dit geeft u de mogelijkheid om het lespakket af te sluiten, zodat u voordeliger uit bent dan wanneer u losse lessen zou volgen bij onze verkeersrijschool. Wij plannen in overleg met u de rijlessen in, waarbij u de keuze hebt om één of meerdere lessen per week te volgen.

Service en kwaliteit

Onze verkeersrijschool in Apeldoorn verzorgt naast diverse rijbewijzen, ook vakdiploma´s veiligheidscertificaten en interne transport. Hierbij kunt u er van uit gaan dat wij alles in het werk stellen om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden om het examen. Hierbij hebben wij de service en kwaliteit hoog op de agenda staan. Door voortdurend de recente ontwikkelingen te volgen en onze instructeurs te scholen, is onze verkeersschool in staat om altijd de gewenste top kwaliteit te bieden.

Begin op korte termijn

Door snel en adequaat te regeren op u als individu is bieden wij een manier van lessen aan die volledig aansluit bij u en uw mogelijkheden. U bent van harte welkom bij onze verkeersrijschool in Apeldoorn voor het volgen van rijlessen. Bel of mail ons vandaag nog en begin op korte termijn aan het lessentraject dat bij uw wensen aansluit.

Zie ook onze homepage: www.vanbokhorstopleidingen.nl